Melontaretki Turpoonjoella 17.9.

28.8.2022

Lounais-Hämeen Ekonomit järjestää jäsenille aveceineen melontaretken lauantaina 17.9. Tammelan Turpoonjoella. Retki soveltuu perusuimataitoisille aikuisille ja lapsille ja pitää sisällään enintään kaksi tuntia rauhallista melontaa, jonka jälkeen nautimme kahvi- ja mehutarjoilut Nahkurinverstaalla. 

Mitä: Melontaretki Turpoonjoella. Melomme Nahkurinverstaalta mahdollisuuksien mukaan Kuivajärvelle ja Ilmetynjokea. Reitti on kaunis ja turvallinen, mutta osallistujilla on oltava perusuimataito. Kelluntaliivit saatavissa lähtöpaikalta. Myös lapset ovat tervetulleita mukaan ja pääsevät kahden melojan kanssa taittamaan matkaa lisäpenkillä. Samalle penkille mahtuu kaksikin pienempää lasta. 

Missä: Lähtö ja paluu Tammelan Portaan Nahkurinverstaalta, Kappelintie 26, 31340 Porras. Ajo-ohjeet: https://nahkurinverstas.fi/saapumisohjeet 

Milloin: Lauantaina 17.9.2022, lähtö klo 13.00 Hinta: Yhdistys tarjoaa melontaretken kahvi- ja mehutarjoiluineen sekä jäsenille että aveceille ja mahdollisesti mukaan lähteville lapsille. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.9. Pasille pasi.kaskinen@lhj.fi Retkelle mahtuu mukaan enintään 15 henkeä. HUOM! Jos mukanasi tulee pienempi lapsi (alle 40kg), ilmoitathan samalla tämän painon, jotta osaamme varautua oikeanlaisella pelastusliivillä. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!