Tietoa meistä

Lounais-Hämeen Ekonomit ry on noin 50 jäsenen lämminhenkinen yhdistys, joka kokoaa yhteen ekonomeja Forssasta ja ympäristökunnista. Järjestämme jäsenillemme virkistykseen ja ammatilliseen kehittymiseen liittyviä tapahtumia lähes kuukausittain.

Tiedotamme tapahtumistamme nettisivujemme lisäksi sähköisellä jäsenkirjeellä, Facebook-ryhmässä sekä mahdollisuuksien mukaan Ekonomi-lehdessä. Yhdistyksen Facebook-ryhmään pääset liittymään täällä: https://www.facebook.com/groups/1942720642710696

Jäseneksi voit liittyä Suomen Ekonomien kautta valitsemalla paikallisyhdistykseksi Lounais-Hämeen Ekonomit ry:n. Tervetuloa joukkoomme!

Lounais-Hämeen Ekonomien hallitus 2020

Puheenjohtaja
Mika Viitala

Varapuheenjohtaja
Tanja Paassilta

Sihteeri
Sema Isotalo

Rahastonhoitaja
Pasi Kaskinen

Viestintävastaava
Annamari Karjala 50-vuotias yhdistys

Lounais-Hämeen Ekonomit ry juhli 50 vuotista taivaltaan 8.9.2018 Forssan museolla ja ravintola Vispilässä. Lounaishämäläisten ekonomien ja heidän seuralaistensa lisäksi juhlassa oli mukana edustajia Riihimäki-Hyvinkään Ekonomeistä, Etelä-Hämeen Ekonomeista, Porin seudun Ekonomeista, sekä Suomen Ekonomien hallituksesta. Juhlavuoden kunniaksi kuvasimme videon, jossa mm. vuodesta 1968 yhdistyksen toiminnassa mukana olleet Pentti Leivo ja Marja Nuutila muistelevat yhdistyksen syntyvaiheita, sen ajan työelämää ja Forssaa. Videon toteutti Forssan Ammatti-instituutin opiskelija. 

Kuvagalleria 50-vuotisjuhlista: http://forssaekonomit.simplesite.com/440846490

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.